Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

Nieuwsbrief EVBalans

Nieuwsbrief EVBalans

Gepubliceerd: 07 november 2022
1e editie uitgave nieuwsbrief EVBalans

lieve mensen,

De eerste nieuwsbrief voor EVbalans is een feit, ik heb altijd gedacht dat dit uit de tijd is maar door de vele vragen die ik hierover kreeg, HERE HE IS…

Nu het jaar al hard naar het einde toevliegt zal dit de enige van dit jaar zijn maar vanaf volgend jaar zal ik deze aan het begin van het nieuwe kwartaal aan jullie toesturen:

Ik heb vanaf augustus een paar mooie bijzonder groepsfamilieopstellingen mogen doen en vele 1 op 1 opstellingen, veel inzichten mogen geven, oude pijn mogen opruimen en de energie laten stromen . Daar het voor vele onbekend is leg ik nog even uit wat een familieopstelling is.

Familieopstellingen

Ieder woord wat eraan gegeven wordt, doet het wezen ervan te kort                                            

Het werken met familieopstellingen maakt de onbewuste dynamiek zichtbaar. Het kan als je terecht komt in helende opstellingen ook je leven transformeren.

De naam Familieopstellingen zet echter vele mensen op het verkeerde been: je werkt niet met je échte familieleden! Dat doe je wel met bijvoorbeeld Systeemtherapie. Overigens is familieopstellingen een techniek of methodiek die meerdere werkvormen kent. Het maakt de 'onderstroom' zichtbaar én vooral tastbaar in een systeem: een relatie, een gezin, een individu, een organisatie. Familieopstellingen geven inzicht, je ontwikkelt handvatten en tools om zaken in je leven, die je vasthouden of beperken, werkelijk te veranderen.

Jouw leven kan alleen maar beter worden als je jezelf leert kennen, als je weet wie je bent en ballast kunt loslaten.

Wil jij eens een keer ervaren als representant  of als toeschouwer, voel je welkom op 29 november https://evbalans.nl/nieuwsoverzicht/familieopstelling-29-november

Wil jij liever een 1 op 1 opstelling, life, of online dan kan jij een afspraak bij mij inplannen en kijken wij samen, je kan contact opnemen met mij of klik op de onderstaande link of even bellen.
https://evbalans.nl/opstellingen/individuele-opstellingen

ENERGY WALK

Wandelen, spierversterkende oefeningen, Tai Gong en dan ook nog mogen hinkelen en in de plassen mogen springen.

Wil jij ook de Energie terug, ga dan eens met mij mee!

We wandelen met aandacht voor onszelf en de natuur. Dit wisselen we af met oefeningen vanuit de Chi Neng Qigong, yoga, mindfulness en er is ruimte voor ontspannings- en ademhalingsoefeningen. De wandeling sluiten we af met een kop thee (geen verplichting).

Wat krijg je ervoor terug:
Meer informatie over de Energy Walk kan je in de bijgevoegde link vinden:
https://evbalans.nl/nieuwsoverzicht/energy-walk-2

Voor de Energy Walk kan jij je aanmelden en deze vinden plaats op 2,16,30 november en 7, 21 en 28 december.

Petra Koolen en ik slaan de handen in 1 en verzorgen een vijftal geweldige Mindful Wandelingen samen met Ko-Chi Qigong.
Wie is Petra:

Petra Koolen (Ko-Chi Qigong en Coaching); Ik werk als coach en ben Qigong docente. Mijn doel is altijd om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Wat binnen in jou vind je veel rust, geluk en wijsheid. Deze ochtenden neem ik je graag mee in de filosofie van Qigong en de bijbehorende mooie oefeningen en als vanzelf zal ik dat integreren met een stukje coaching

Skip de Winterdip

Wij gaan in de winterperiode iedere maand heerlijk gezond en verfrissend naar buiten. Ga jij dan gezellig met ons mee en onze oefeningen ervaren ?

In deze periode, wanneer het kouder wordt, gaan we steeds meer naar binnen. Terwijl ook in de winterperiode het zo goed is om buiten te zijn en contact te maken met jezelf én de natuur.

Kou is een signaal van ons lichaam waar we niet altijd iets mee hoeven te doen. Buiten zijn in kouder weer zorgt o.a. voor een betere bloedcirculatie, is goed voor je zenuwstelsel, zorgt dat je beter om kunt gaan met stress en versterkt je immuunsysteem.

Voor 5 maanden, gaan wij iedere maand een ochtend samen naar buiten. Wil je o.a. graag leren hoe je mindful kunt wandelen, dan zijn deze vijf Skip de Winterdip ochtenden echt geschikt voor jou. Deze ochtenden zijn geschikt voor iedereen, zowel jong als ouder en als gevorderde of beginnende wandelaar.

Meer informatie over Skip de Winterdip kan je in de bijgevoegde link vinden, bellen voor meer informatie kan altijd.
https://evbalans.nl/nieuwsoverzicht/skip-de-winterdip

En als laatste voor dit jaar:

Volle Bloedmaan Walk

Ongeveer elke 28 dagen is er sprake van een volle maan. In 1 jaar kunnen er circa 13 volle manen verschijnen. Elk van die 13 volle manen heeft een eigen, unieke energie en betekenis. Hieronder vind je informatie over de betekenis van 1 van die volle manen: de Bloedmaan.

Synoniemen voor de Bloedmaan zijn: Offermaan en Bevermaan. Let op: de term Bloedmaan wordt soms ook gebruikt om een volledige maansverduistering weer te geven (dit kan verwarrend zijn).

Op donderdag 8 december is het weer Bloedmaan, ga je dan mee naar buiten?

Meer informatie over Skip de Winterdip kan je in de bijgevoegde link vinden:
https://fb.me/e/3HMjMNfJ7

Veel leesplezier, en hopelijk tot snel en schroom niet te bellen bij vragen en /of opmerkingen.

Wil jij de volgende nieuwsbrief ontvangen, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?