Skip to main content

Coaching

Samen kiezen!

Werkwijze, luisteren en vragen

Wat ik vooral doe is goed luisteren naar jouw verhaal en ik stel veel open vragen. Het is mijn taak om een veilige ruimte te creëren, waarin alles wat gezien en gevoeld wil worden, een plek kan krijgen. Door heel alert te zijn, wanneer jij onbewust van een inzicht of gevoel wegloopt. Want alleen door eerlijk naar je eigen gedachten, gevoelens en emoties te kijken, door ze werkelijk te doorvoelen, is verandering mogelijk. Het is een proces waar lichaam en geest allebei meedoen. Van mij vraagt dat een stevige, geaarde houding. Een liefdevolle neutrale blik, een scherp oog en een luisterend oor. Horen wat jij niet zegt en voelen wat jij bedoeld. Dit alles in een fijne veilige en rustige omgeving.

Wat biedt coaching jou?

Coaching volgens de MR-methode, ACT, Systemisch coachen , BRTT, TRB , ademcoaching of Mindfulness biedt snel deskundige hulp.

Met lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur of binnen. Stap voor stap werken wij aan het fysieke, mentale en emotionele herstel om weer in de eigen kracht te komen staan. Van hoofd naar je hart!

Hoe vaak coaching

De coaching is 1 keer per week, 1,5 uur per sessie. De begeleide momenten zijn individueel. Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin jouw wensen, mogelijkheden, beperkingen en/of mogelijke problemen worden besproken.

Maar ook al ben ik nog zo’n goede coach, wanneer jij er niet voor gaat, is het zonde van jouw en mijn tijd.

Dus mail of bel alleen als je 100% gemotiveerd bent om dit proces met jezelf aan te gaan. Als jij het jezelf dit gunt en waard vindt.

Maar ik garandeer je dat je wordt beloond, Meer dan je nu voor mogelijk houdt. Dat ervaren mijn klanten keer op keer; weer krachtig voelen, vol vertrouwen, sterk, mogen zijn wie je bent, geluk en plezier uit het leven halend.

Re-boost na een burn-out! Kom snel weer op kracht!

Gerelateerde klachten zoals: slecht slapen, veel piekeren, opgejaagd voelen, prikkelbaar zijn, angst(ig), hyperventilatie, moeilijke relatie met eten, moeite met denken of juist te veel denken en er niet meer uitkomen, concentratie, elke stap is te veel...

Wat doet dit traject :

Dit traject begeleid de deelnemer tijdens herstel van en door een burn-out!

Een transformatie, en of verandering kan spannend zijn. Soms ook verwarrend omdat jij als mens jezelf opnieuw mag gaan leren kennen/ontmoeten.

De oude manieren passen niet meer. Maar wat dan wel. Dat ga je ervaren tijdens dit traject.

Ben je gevoelig en raak je daardoor snel uit balans – Vind je belangrijk hoe men over jou denkt – durf jij authentiek te zijn

Kan jij jezelf accepteren – leef je een authentiek leven – heb je een plezierig contact met je innerlijk kind.

Ervaar je regelmatig stress periodes – zowel fysiek als mentaal

Voor wie:

Voor diegene die begeleiding zoekt om te herstellen op mentaal – fysiek – emotioneel niveau

Ervaar je het leven, situaties, werk, relaties anders dan een tijd geleden – Leef en werk jij vol passie – bezieling

Vind je de wereld situatie uitdagend en vraagt het om andere keuzes te maken – Ben je al eens eerder opgebrand geweest

Voel jij je eenzaam binnen de verandering – Ervaar je fysieke pijn – verslavingen – slaap verstoringen – hoofd vol – passief of juist veel energie die je niet kwijt kan.

Intensieve begeleiding.

Zodat je spoedig kan herstellen en een terugval voorkomen kan worden.

Je krijgt weer rust en ruimte in je hoofd, hoe fijn zou dat zijn?

De verschillende trajecten sluiten aan bij verschillende groei momenten.

Dit traject is face to face.

Vraag naar de mogelijkheden of maak je wens kenbaar!

Leg dit programma eens voor bij je werkgever.
Vaak kan er binnen de organisatie budget worden vrijgemaakt voor persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling.


HIGH Intense Traject

"Aandachtschenken aan wat er zich voordoet in het heden zonder te oordelen"

Dit traject is ontworpen om jou te helpen je leven te transformeren. In dit traject ben je verzekerd van de beste persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen zodat jij de mogelijkheden die al in je zitten, kunt benutten.

Wat doet dit traject :

Dit traject belicht de verschillende aanvliegroutes. De pro’s en contra’s.

Dit traject is geschikt voor de professional die op een kruispunt is aanbeland! Waar twijfel over een bepaald thema of levens fase speelt.

Analyseren

Door het probleem te analyseren, op zoek te gaan naar de oorzaak van je probleem door in contact te komen met je onbewuste, zul je de diepere oorzaak van je problemen en klachten ontdekken.

Transformeren

Door jezelf te bevrijden van je emotionele, fysieke of mentale blokkades zul je tot een innerlijke transformatie komen en daarmee tot een oplossing voor jouw probleem.

Brein

Door de oplossing voor jouw probleem te installeren in je onbewuste brein zul je steeds zelfverzekerder en vol vertrouwen in het leven staan en de vrijheid ervaren die daarbij hoort.

Jij loopt al een tijdje tegen allerlei zaken aan in je leven. In je jeugd heb je bepaalde dingen meegemaakt waardoor je nu niet verder komt. Bepaalde ongewenste patronen en gedrag lijken zich te herhalen en belemmeren je. Je hebt het gevoel constant tegengehouden te worden. Je ervaart stress, maakt je zorgen en je hebt misschien zelfs fysieke klachten door je situatie.

Jij bent klaar voor VERANDERING omdat je beseft dat het zo niet verder kan en gunt jezelf het commitment om nú te investeren in JEZELF. Niet alleen met geld maar ook met energie en commitment. Gaan voor de volle 100%, nee..zelfs 200%!

Voor wie:

Voor diegene die begeleiding wenst tijdens belangrijke keuze momenten.

  • Emotionele en/of fysieke disbalans op relationeel vlak, vraagstukken over werk en inkomen. Ondernemerschap enz
  •  Visie en missie analyse
  • Op een Kruispunt staan om andere keuzes te maken.
  • Je ervaart dat er iets staat te veranderen maar het ontbreekt aan draagkracht, daadkracht en/of richting

Wat kan je verwachten :

Intensieve begeleiding. Zodat er een passende volgende stap kan worden gemaakt. Denk aan doorbraken op relationeel vlak, een nieuwe baan-uitdaging, ondernemerschap etc.

“Onrust staat gelijk aan potentie!”

Je krijgt weer rust en ruimte in je hoofd, hoe fijn zou dat zijn?

De verschillende trajecten sluiten aan bij verschillende groei momenten.

Dit traject is face to face

Vraag naar de mogelijkheden of maak je wens kenbaar!

Leg dit programma eens voor bij je werkgever.
Vaak kan er binnen de organisatie budget worden vrijgemaakt voor persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling.


Persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei

Innerlijke groei is dus het proces waarbij je op een steeds dieper niveau je eigen emoties leert kennen en ervaren, waardoor je jezelf en het leven beter leert kennen.

Omgaan met pijn en emoties

Op een constructieve manier leren omgaan met pijn en emoties is een wezenlijk onderdeel van innerlijke groei. Het is ook iets wat elk mens op de wereld mee worstelt. Instinctief ben je geneigd om pijn en ‘lastige’ emoties te onderdrukken. Hiermee zijn ze echter niet weg.

Pijn, emoties, gevoelens en gedachten: alles waarvan je liever niet hebt dat het aanwezig is in je leven, kan op onverwachte momenten weer voelbaar en zichtbaar worden. Het onderdrukken van pijn en emoties kost veel energie. Daarom levert het gelukkig ook veel op wanneer je de moed opbrengt om wél te leren hoe je op een natuurlijke manier met pijn en emoties kunt omgaan.

Dit traject begeleid de deelnemer om praktisch van hoofd naar hart te stappen,

Dit traject  moedigt de deelnemer, maar ook teams en organisaties aan contact te maken tussen hoofd en hart.

Verbinding tussen hoofd-denken  en hart –gevoelens  is nodig om vanuit authentieke kracht,  vol passie , energiek en meer in balans te komen.

Geschikt voor groeitraject binnen het bedrijfsleven. Denk aan teamgroei – managers – leidinggevenden –

Voor wie:

Voor diegene die oprecht doorbraken wenst te maken!

Wil werken aan gedrag, overtuigingen en denkpatronen. Meer vanuit gevoel wil werken en leven. Door patronen te herkennen kan je bewust anticiperen.

Intensieve begeleiding.

Zodat er een passende volgende stap kan worden gemaakt. Denk aan doorbraken op relationeel vlak, een nieuwe baan-uitdaging, groei ondernemerschap, groei functie, overvloed aantrekken en moeiteloosheid.

De verschillende trajecten sluiten aan bij verschillende groei momenten!

Dit traject graag face to face volgen 

Vraag naar de mogelijkheden of maak je wens kenbaar!


Het resultaat van coaching

Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie
Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans
Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.

Neem eens contact op om te kijken naar de mogelijkheden, ik werk  met heel veel verschillende trajecten welke ik voor jou op maat maak!

Eeen persoonlijk plan!

Coachprogramma's

Gratis kennismaking
Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een gratis kennismaking plaats waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur (bijvoorbeeld in het park) of online. Na deze kennismakingsessie kijken wij of er een wederzijdse klik is, een basis om samen verder te gaan.

We beginnen elke coachsessie met koffie/thee en starten dan de sessie welke is afgestemd op jouw van dat moment. Geen bla bla, of zweverig gedoe, gewoon met beide benen op de grond.

4-weeks programma
Bestaat uit 4 sessies van á 1,5 uur in 4 opeenvolgende weken. De coachsessies kunnen we ook plannen in 4 of 5 weken, afhankelijk van vakantie en agenda. Volledig coachprogramma van 1 maand (inclusief kennismaking en verslag na elke sessie)  Tevens plannen we een terugkomsessie in.

8-weeks programma
Bestaat uit 8 sessies van á 1,5 uur in 8 opeenvolgende weken. De coachsessies kunnen we ook plannen in 8 of 9 weken, afhankelijk van vakantie en agenda. Volledig coachprogramma in 3 maanden (inclusief kennismaking en verslag na elke sessie) Tevens plannen we een terugkomsessie in.

Kom jij in aanmerking voor een vergoeding?

Werkgever — Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, acquisitietraining, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.  

Aftrekbaar voor Ondernemers / ZZP’er  —  Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en terug te vorderen bij de Belastingdienst.  

Via PGB of het UWV — Leef je op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kun je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Ben je op dit moment werkeloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.  

Jouw zorgverzekering  — De coaching van EVBalans  behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.  

4-Weeks programma

Coachingstraject met 4 sessies:

*  4 x 1.5  uur € 650,-

Volledig coachprogramma (inclusief kennismaking en verslag na elke sessie) 

8-Weeks programma

Coachingstraject met 8 sessie:

*  8 x 1.5 uur € 1.250,-

Volledig coachprogramma van 3 maanden (inclusief kennismaking en verslag na elke sessie) 

Lunch Walk & Talk

Gezelligheidswandeling particulieren
Kennismaken met EVBalans
Kosten voor deze wandeling bedragen € 15,- voor 1,5 uur

Lunch Walk & Talk zakelijk

Neem je collega's mee en ga met een groep van 10 personen met een  Lunch Walk & Talk uit je hoofd naar je hart .
Kosten voor deze één uur durende wandeling bedragen € 250,-

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen een losse sessies inplannen vraag naar de mogelijkheden.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?