Skip to main content
Over EVBalans en Elly Vroegh

EVBalans

Vol vertrouwen samen de reis aan gaan om rust en ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens.

Open en eerlijk

Ik vind het belangrijk dat we tijdens onze eerste ontmoeting een klik hebben. We moeten dit beiden voelen om dit traject aan te kunnen gaan. Belangrijk dat we open en eerlijk kunnen en mogen zijn naar elkaar. Dat we echt een commitment samen aan gaan. Het is jouw traject, ik ben alleen maar jouw begeleider en niet je therapeut, maar we werken op basis van veiligheid en vertrouwen.

Naast deze waarden heb ik liefde voor mijn werk en dit straal ik uit door onder andere mijn enthousiasme en het plezier in mijn werk. Ik geniet er met volle teugen van wanneer ik andere mensen kan helpen en ook de rust in zichzelf gunnen. De naam EVBalans komt niet zomaar uit de lucht vallen. Elly Vroegh in Balans, met Elly Vroegh in Balans, Balans in de financiële wereld, EV Eigen Vermogen om in Balans te zijn. Eigen Vermogen op de balans. Voor mij is elke dag weer nieuwe ronde en nieuwe kansen. Ik kijk naar mogelijkheden, naar de dingen die wél kunnen. En daar wil ik je graag in meenemen.

Meer of mij

Mijn naam is Elly Vroegh geboren in 1965. Getrouwd en trotse mama en oma. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij mijn eigen coachingsbedrijf EVBalans. 

Ik werk nooit met 1 pakket maar ga op zoek naar wat jij nodig hebt, geen mens is immers hetzelfde!

Ik heb de overtuiging dat EVBalans één van mijn missies in het leven is. Een mooie tegenhanger van de drukke financiële wereld en in het nu zijn. Jou van je hoofd naar je hartbrengen door weer te leren voelen!

Wat brengt mij bij EVBalans?

Ik was 15 jaar en zwanger, erg jong dus, Door zo jong kinderen te krijgen loop je tegen een aantal zaken aan. Ik wilde voor de kinderen zorgen, liefste alles zelf doen en  werken en studeren... Dat gaat helaas niet altijd samen daaroor weet ik genoeg van stress, burn-out, jong kinderen krijgen en lastige faillissement en erfeniszaken. Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige op gebied van stress (2013) veel mindfulnesstrainingen gevolgd en weet als geen ander hoe het niet moet, of beter gezegd: hoe ik niet wil leven. Leven van uit het hart en niet vanuit het hoofd.

De aanloop

In 2015 viel ik na het faillissement van het familiebedrijf toch weer in deze valkuil; ik bleef doorrennen en dacht niet aan mijzelf. Ik ben een training gaan volgen bij Mindful Run, en dacht toen echt en nu wil ik hier iets mee gaan doen. Door het faillissement  en het wegvallen van dierbare mensen om mij heen is het er toen niet van gekomen.


Hoe ging het verder

In 2018  opnieuw in contact met Mindful Run maar helaas dit toen niet afgemaakt doordat ik last van mijn nier kreeg en daardoor niet kon rennen (Mindful Walk bestond toen nog niet). Door een nierbekkenontsteking kreeg ik problemen met de uitscheiding van natrium en kalium. Omdat dit door het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen kon verbeteren ben ik toen gestart met de opleiding Gewichtsconsulent om zo hier meer grip op te krijgen.

Blij

In december 2020 overleed mijn zus en op dat moment dacht ik, en nu ga ik de opleiding Mindful Walk en Wandelcoaching volgen en ik ben er ook daadwerkelijk iets mee gaan doen. Door de corona werd dit helaas wat later dan gepland. Hierdoor eerst de opleiding voor voedingsdeskundige gedaan. In maart 2021 uiteindelijk de Mindful Wandelcoaching en de Mindful Walk mogen starten en voltooid en wat vielen voor mij op dat moment de puzzelstukjes op z’n plaats.

Die puzzelstukjes vielen nog meer op zijn plaats toen ik in juni 2022 mijn opleiding tot systemisch coach met familieopstellingen afsloot en gecertifeerd familieopsteller mocht worden.

Practitioner familieopstellingen en organisatieopstellingen


Meer leren voelen, zelfvertrouwen, verbinden met jezelf, innerlijke rust, in persoonlijke kracht staan en omgaan met emoties? Kortom; ontdekken wat jij werkelijk te doen hebt hier op aarde, wat je wilt én te worden wie jij in essentie al bent?


Op 14 juni 2023:

Master familieopstellingen en organisatieopstellingen

Ontwikkelen van systemisch specialisme

Nog meer diepten te krijgen om de diepe vraagstukken met eer- en geweten te kunnen behandelen voor jullie!

Acceptance and Commitment Training 

  is een training van waarbij het aanvaarden van jouw (onverkaarde) klachten centraal staat (acceptatie). Je leert om het zinloze gevecht met (vervelende) emoties, gedachten en lichamelijke sensaties waar mogelijk te stoppen.

Diploma Erkende BRTT@ & TRB@ Facilitator

"What you heal within yourself, you heal for your whole family line"
Super trots 🙏Diploma Erkende BRTT@ & TRB@ Facilitator
 
𝗪𝗶𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗲𝗰𝗵𝘁?
Je wilt jezelf veranderen maar weet niet hoe? Deze sessie kan dan wel eens de grootste ontdekkingsreis van je leven worden
Ben je op zoek naar een manier om diepere lagen van jezelf te ontdekken en oude patronen en blokkades te doorbreken? 
Wil je graag inzicht krijgen in waarom je bepaalde emoties en gedragingen ervaart en hoe je hiermee om kunt gaan?
 

Wat ik je gun?

Hard werken aan jezelf is een pittige weg, maar wat overblijft is liefde en geluk.
Wat een verandering in mij én mijn omgeving.
En dat gun ik jou!