Skip to main content

Groepsopstelling

Ieder woord wat eraan gegeven wordt, doet het wezen ervan te kort

Groepsopstelling bij EVBalans

Tijdens een life opstelling doen we de opstellingen met de groep. Er zijn 3 vragenstellers en 7 representanten aanwezig. Deze representanten staan voor de elementen uit jouw vraagstuk. Jij stelt hen op in de ruimte zoals jij de situatie ervaart. Op het moment dat de representanten staan opgesteld, ervaren zij de gevoelens en gedachten van de mensen die zij vertegenwoordigen. 

Alle representanten krijgen een stem door te vragen hoe zij zich op deze plek voelen en wat zij ervaren. Dit levert, zowel voor de vraagsteller als de representanten waardevolle inzichten op over eigen thema’s, levensvragen en onbewuste dynamieken. Het onderbewuste laat zich zien en kan opnieuw geordend worden door het inzetten van interventies.

Voor veel mensen is het spannend om de eerste keer een opstelling te doen. Dat was het voor mij ook. Mijn ervaring is dat het bijzonder is om te ervaren hoe het voelt om op de aangewezen plek in het systeem te staan en daarnaar te handelen en te praten. 

Het is voor iedereen die ‘in het veld' aanwezig is een helend proces. Representanten worden namelijk niet voor niets gevraagd door de vragensteller. Iedereen werkt op zijn eigen manier aan het thema dat wordt uitgewerkt. Ik hoor vaak terug dat er veel rust en ruimte ontstaat doordat alle elementen hun plek en ruimte krijgen. Hierdoor dienen oplossingen zich als vanzelf aan. 

Het is verbindend en helend om met een groep opstellingen te doen. Niet alleen je eigen patronen worden helder, maar er wordt ook zichtbaar dat dit universele patronen zijn die voor veel andere mensen thema’s zijn om uit te werken waardoor het bewustzijn groeit.  Je voelt dat je niet alleen staat maar dat je onderdeel bent van iets groters. 

"Samen delen is letterlijk samen helen"

Individuele life opstelling

Individuele life opstelling met vloerankers/ poppetjes

  • 1,5 uur inclusief intake
  • opstelling met vloerankers
  • nazorg

Kosten: € 105,00 (incl. btw)

Individueel coaching traject

Omvat intakegesprek met 3 coach gesprekken van 1,5 uur met een opstelling.

  • 1 intakegesprek
  • 3 coachgesprekken

Kosten: € 425,-

Online opstelling

Online opstelling met poppetjes

Kosten € 105,00


Aanmelden voor een groepsopstelling?

Jouw investering life opstelling 4 uur
Vraagsteller €105,-
Representant € 25-
Inclusief koffie, thee, water

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Vergoed door zorgverzekeraar
Kosten voor familieopstellingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraar uit de Alternatieve middelen, voor meer informatie verwijs ik je graag naar je eigen zorg verzekeraar.

Betalingsvoorwaarden
Annuleren, verzetten of vergeten van een sessie kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur vóór de gemaakte afspraak. Daarna zal de gehele sessie in rekening worden gebracht