Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

Skip de Winterdip

Skip de Winterdip

Gepubliceerd: 12 oktober 2022
Petra en ik slaan de handen in 1 en verzorgen een vijftal geweldige Mindful Wandelingen samen met Ko-Chi Qigong.
Skip de Winterdip
Wij gaan in de winterperiode iedere maand heerlijk gezond en verfrissend naar buiten. Ga jij dan gezellig met ons mee en onze oefeningen ervaren ?
In deze periode, wanneer het kouder wordt, gaan we steeds meer naar binnen. Terwijl ook in de winterperiode het zo goed is om buiten te zijn en contact te maken met jezelf én de natuur.
 
Kou is een signaal van ons lichaam waar we niet altijd iets mee hoeven te doen. Buiten zijn in kouder weer zorgt o.a. voor een betere bloedcirculatie, is goed voor je zenuwstelsel, zorgt dat je beter om kunt gaan met stress en versterkt je immuunsysteem.

Voor 5 maanden, gaan wij iedere maand een ochtend samen naar buiten. Wil je o.a. graag leren hoe je mindful kunt wandelen, dan zijn deze vijf Skip de Winterdip ochtenden echt geschikt voor jou. Deze ochtenden zijn geschikt voor iedereen, zowel jong als ouder en als gevorderde of beginnende wandelaar.
Wat gaan we doen?

Iedere maand behandelen we een ander thema. Je verkrijgt kennis en inzicht over jezelf en je lichaam. Dit wisselen we af met gezelligheid en plezier én met oefeningen (waar je warm door blijft). De oefeningen zijn Mindfulness oefeningen, zoals ‘ademhalingsoefeningen’, ‘bewustwording van de zintuigen’, meditatie en ‘verkenning van onze chakra’s’. Daarnaast gaan we Qigong oefeningen doen. Qigong is gebaseerd op een eeuwenoude traditionele Chinese leer en filosofie en wordt ook wel bewegend mediteren genoemd. De oefeningen die we gaan doen zijn simpel en zacht, maar zeer doeltreffend op fysiek, maar ook op mentaal vlak !

Het mooie van deze ochtenden is dat je de opgedane kennis niet alleen tijdens deze ochtenden gaat toepassen, maar dat je deze in je dagelijkse leven ook kunt toepassen. Wil je ook meer energie en minder stress ervaren ? Wil je ook werken aan een gezonder én warmer lichaam ?

Waar?
We bevinden ons in en rondom de Heemtuin te Geldermalsen. Tussendoor hebben we (binnen) theepauze en is er gelegenheid om naar de wc te gaan.

Kosten
Je kunt je inschrijven per ochtend / per thema. De kosten bedragen dan € 25,- per keer incl. BTW en (warme 😉 ) thee. Bij inschrijving in één keer voor de hele winter bedragen de kosten in totaal € 100,-

Wie
Elly Vroegh (EVBalans); Ik coach wandelend en ik ben Mindful Walk instructeur Ik neem je mee van je hoofd naar je hart! Wanneer ik andere mensen kan helpen terug in hun kracht te komen en ze de rust terug in zichzelf gunnen, geniet ik. Voor mij is elke dag weer nieuwe ronde en nieuwe kansen.
Petra Koolen (Ko-Chi Qigong en Coaching); Ik werk als coach en ben Qigong docente. Mijn doel is altijd om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Wat binnen in jou vind je veel rust, geluk en wijsheid. Deze ochtenden neem ik je graag mee in de filosofie van Qigong en de bijbehorende mooie oefeningen en als vanzelf zal ik dat integreren met een stukje coaching.

Wanneer
Iedere tweede woensdagochtend van de maand van 9:30 - 12:00. Bij slecht weer gaat het niet door en gebruiken we de laatste reserve dag in maart. De dagen zijn dan 09–11, 14–12, 11–01, 08–02 en 08–03, met als reserve datum 22–03.
 
Vragen?
Mocht je vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Elly Vroegh 06 51293720 en Petra Koolen 06 52535721

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?

CRKBO register - EV Balans

Herman Kuijkstraat 15-22
4191 AH Geldermalsen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 51293720