Skip to main content

Reviews

Wat anderen zeggen over EVBalans
"Het was een bijzondere ervaring. Tijdens de sessie was ik 'ver weg', maar toch bewust van het meeste dat er gebeurde. Ik merkte bijvoorbeeld dat ik mijn voeten begon te bewegen. De eerste gedachte op zondagochtend was: 'Ik heb spierpijn van de brugoefening!'
Het belangrijkste inzicht dat ik heb gekregen, is dat het verstandig is om meer te delen met anderen over wat me bezighoudt. Niet alles binnenhouden zoals een binnenvetter, waardoor zaken langer vast blijven zitten en op termijn voor problemen kunnen zorgen. Ik denk dat de ademsessie daarna helend heeft gewerkt – het was werkelijk geweldig!
De afgelopen nachten heb ik een paar keer een grote schok ervaren, vergelijkbaar met het gevoel wanneer je een trede mist terwijl je slaapt. Alleen nu leek het alsof mijn hele lichaam de lucht in vloog. Gisteravond kreeg ik last van mijn linkerschouder. De afgelopen jaren heb ik een paar keer een acute ontsteking gehad in mijn armen of schouders, waardoor ik niets meer kon doen. Daar moet ik nu dus even aandacht aan geven. Vandaag ga ik echt detoxen.
Heel erg bedankt voor de begeleiding. Ik kom zeker nog een keer terug, daar ga ik ruimte voor maken".
CK