Skip to main content

Reviews

Wat anderen zeggen over EVBalans

Iedereen heeft op een bepaald moment in zijn leven trauma meegemaakt. Denk aan een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis, overlijden, scheiding, ongeval, enzovoort. Mijn trauma's begonnen mijn dagelijks leven te beïnvloeden; mijn lichaam schreeuwde om hulp.

Daarom besloot ik hulp te zoeken bij Elly van EVBalans. Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte, voelde ik me welkom en begrepen. Elly heeft een warme en empathische benadering, wat het makkelijker maakte om mijn verhaal te delen. Ze luisterde aandachtig en zonder oordeel, waardoor ik me veilig voelde om mijn diepste gevoelens te uiten. De Body Remember Trauma Therapie heeft me geholpen om mijn lichaam en geest weer in balans te brengen.

Elly’s methoden zijn effectief en ze paste de sessies aan op mijn persoonlijke behoeften. Na een paar sessies merkte ik al een verschil; mijn stressniveau daalde en ik begon me emotioneel stabieler te voelen. Elly is zeer professioneel en deskundig. Haar begeleiding heeft me geholpen om mijn trauma's te verwerken en ik voel me nu sterker dan ooit. Ik kan EVBalans en de therapie van Elly ten zeerste aanbevelen aan iedereen die met trauma's worstelt. Het is een investering in jezelf die de moeite waard is. Diep dank je wel Elly