Skip to main content

Reviews

Wat anderen zeggen over EVBalans

Bets van de Water

24 juli 2024

Waarom ik vandaag een hart ♥️in mijn hand teken ? Gisteravond een mooi vollemaan klankbad bij EV Balans. Zag oude bekende, zo mooi te zien hoe zij verder ontwikkeld zijn en hun regie in hun leven hebben opgepakt . Zo trots op jullie dat jullie de weg met Elly af leggen, maar vooral dat jullie het gedaan hebben.❤️ Ik zou dat iedereen gunnen. De klankschalen …. Bijzondere ervaring hoe de trillingen je lichaam bereiken. Eerst in een prachtige schaal staan , waar de trillingen je lichaam omarmde.

Elly ik ben de naam van de schaal vergeten “rozen schaal”? Er werden weer dingen los gemaakt , mijn armen deden zo’n pijn en leken verlamd. En ja….mijn grootste angst is dat mijn armen mee gaan doen met mijn benen. En ik weet dat dat de kans groot is…. En ja armen zijn bedoeld om te pakken en/of de wereld te omarmen Misschien voel ik mij daar geblokkeerd ? Of moet ik mijn innerlijk kind omarmen ? En dan trok ik een kaart “ zelfliefde” En ja voor iemand die altijd nog over haar grenzen gaat is dat een duidelijke kaart !

Het advies was een hart ♥️ in mijn hand te tekenen… En mijzelf elk uur een compliment te geven .. Dat is moelijker dan je denkt … Maar als je mij kent … ga ik er voor !!! En mijn Affirmaties voor vandaag in de spiegel !! “Ik omarm mijzelf en de wereld” “Ik laat los wat mij niet dient” “Ik bewaak mijn grenzen” “Ik ben veilig “ “Ik vertrouw op mijn eigen kunnen” Dankjewel Elly Vroegh voor deskundigheid maar ook je echtheid .

Bets van de Water