Skip to main content

Reviews

Wat anderen zeggen over EVBalans

Claudia Kattenvilder

Recent een coachingtraject van 6 maanden bij Elly afgesloten

Recent een coachingtraject van 6 maanden bij Elly afgesloten. Verschillende technieken zijn gevolgd zoals diverse opstellingen (familie, gezondheid, werk), BRTT/TRB, klankschaalmassage, wandelcoaching. alle behandelingen zijn altijd in alle veiligheid en vertrouwen gegeven door Elly.

Afgelopen maanden was hard werken aan mijzelf, maar wat heeft Elly mij mooie inzichten over mijzelf laten inzien en wat heb ik mooie stapjes en mooie ervaringen gehad op de reis om mijzelf weer te ontdekken. Er zijn nog stapjes te maken, maar alles op zijn tijd! Elly is een mooi, warme vrouw, die je alle vertrouwen geeft en waar je je echt veilig voelt! En haar gave is om jou zelf te laten inzien wat jij nodig hebt. Zonder zweverig te zijn.

Lieve Elly, bedankt voor alles❤️Recent een coachingtraject van 6 maanden bij Elly afgesloten. Verschillende technieken zijn gevolgd zoals diverse opstellingen (familie, gezondheid, werk), BRTT/TRB, klankschaalmassage, wandelcoaching. alle behandelingen zijn altijd in alle veiligheid en vertrouwen gegeven door Elly. Afgelopen maanden was hard werken aan mijzelf, maar wat heeft Elly mij mooie inzichten over mijzelf laten inzien en wat heb ik mooie stapjes en mooie ervaringen gehad op de reis om mijzelf weer te ontdekken. Er zijn nog stapjes te maken, maar alles op zijn tijd!

Elly is een mooi, warme vrouw, die je alle vertrouwen geeft en waar je je echt veilig voelt! En haar gave is om jou zelf te laten inzien wat jij nodig hebt. Zonder zweverig te zijn. Lieve Elly, bedankt voor alles❤️

Claudia Kattenvilder