Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

Werken met heling:

Werken met heling:

Gepubliceerd: 17 april 2023
HEEL H = Herkennen E = Erkennen E = Expressie L = Loslaten

Komende de week ga ik met een een aantal coachees helpen met het HEELproces.

Het helen van het innerlijk kind is een proces waarbij je werkt aan het begrijpen en accepteren van de traumatische ervaringen en emotionele pijn uit je jeugd. Het doel is om jezelf te bevrijden van de beperkingen en gewoonten die ontstaan zijn als reactie op deze ervaringen. Hieronder volgen enkele suggesties voor het helen van het innerlijk kind:
Begin met het accepteren en erkennen van de pijn die je hebt ervaren in je jeugd.
Het HEEL proces
H = Herkennen
E = Erkennen
E = Expressie
L = Loslaten
Het is belangrijk om te begrijpen dat deze gevoelens en ervaringen een impact hebben gehad op je persoonlijkheid en hoe je omgaat met relaties, werk en de wereld.
Neem de tijd om te rouwen om het verlies van je onschuldige en kwetsbare innerlijk kind. Omarm het gevoel van verdriet en laat het toe om te herstellen wat er is beschadigd.
Bouw vertrouwen op in het innerlijke kind. Laat dit ongeschonden deel van jou weten dat het nu veilig is en niet meer bang hoeft te zijn. Moedig het aan om te spreken en te reageren, en bied steun en bemoediging wanneer dat nodig is.
Vind manieren om te werken aan een gezonde relatie met jezelf. Denk bijvoorbeeld aan lichaamsbeweging, meditatie of counseling. Zoek steun bij gelijkgestemde mensen die ook werken aan het helen van hun innerlijk kind.
Laat mij je begeleiden in dit proces, het kan enorm helpen om samen met mij te werken aan het helen van het innerlijk kind. Ik kan je helpen om je emoties te uiten en te begrijpen, en kan je steun bieden tijdens de reis naar genezing.

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?