Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

Traject

Traject

Gepubliceerd: 03 augustus 2022
Het is zomervakantie en weer een mooi traject afgesloten en deze mooie woorden wilde ik ook met jullie delen.

Ik ben mega trots op Nelleke, ze heeft zich bij elkaar geraapt, met zichzelf aan de slag gegaan en loopt weer trots rechtop, ze deed het maar wel, deze powervrouw.

Afgelopen maart leerde ik Nelleke kennen na een noodkreet van haar kant, ze wist het niet meer. Haar moeder was net overleden, waar ze intensief voor gezorgd had, ze voelde niets mee, wilde weer zich zelf worden maar #hoedan

Wij gingen starten met een 1 op 1 wandelcoachtraject van 8 weken. Wandel coaching biedt snel deskundige hulp. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur. Stap voor stap werkten wij aan het fysieke, mentale en emotionele herstel om weer in de eigen kracht te komen staan. Wij gingen samen aan de slag om haar basis weer te vinden, metaforen in de natuur werden toegepast, letterlijk bruggetjes over wat laat je los wat neem je mee.

Familieopstellingen gedaan, ritueel issues uit het verleden verbrandt. Wat een stappen heeft Nelleke gemaakt de afgelopen periode, ze geniet, voelt en leeft weer. loopt zelf 5 km hard, is een studie begonnen echt een powervrouw. Nelleke stuurde mij het onderstaande berichtje, en daar ben ik ook trots op 🧡!

"Elly is een vrouw die je jezelf laat zijn. Iemand die goed kan luisteren en hele goede adviezen heeft. De opstellingen die ik met haar gedaan heb zorgden ervoor dat ik weer verder kan. Ze liet mij zien dat ik goed ben zoals het is. Voor het eerst durf ik in de spiegel te kijken en positief te zijn over mezelf. Ze houdt dus een spiegel voor maar uiteindelijk geeft ze het zoveel ruimte dat je het zelf kunt doen. Kortom. Iedereen die graag eens in de spiegel wilt kunnen kijken en trots op zichzelf kan zijn . Wandel met haar mee. Het zal je nieuwe inzichten geven".

Wandelend coachen wat maakt dat uniek:

Door bewust (mindful) in de natuur te zijn.
Mindfulness ‘Aandacht schenken aan wat zich voordoet in het heden, zonder erover te oordelen.’
Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen.

Dankzij tools, oefeningen en familieopstellingen is het Nelleke gelukt om de beste versie van haarzelf te worden. En ze helemaal zelf gedaan! Start jij deze zomer met je nieuwe toekomst
! Juist nu, in de zomer, geef ik een kennismaking met Mindful Walk, familieopstellingen en een mini retraite om inzichten te krijgen in jezelf.

12 augustus Mindful Volle Maan walk van 20.30 tot 22.00 uur https://fb.me/e/3k2OfXz5g
19 augustus Familieopstelling van 09.00 tot 13.00 uur https://fb.me/e/2NPhutO7T
25 augustus Mini Retraite van 09.00 tot 16.00 uur https://buff.ly/3BiB2Fp
 
Ben jij er nu klaar voor, om nu, net als Nelleke, die volgende stap te maken in je leven en op weg naar de beste versie van jezelf? Ga er voor. Dit is het moment.

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?