Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

Aanbeveling

Aanbeveling

Gepubliceerd: 27 juli 2022
Toen ik vorige week deze aanbeveling kreeg, dacht ik, wow, ja hier doe ik het voor.

Maar nu ik er langer over nadacht, waarom heb ik deze aanbeveling niet geplaatst, ik doe Patrick te kort. Ik ben zo trots op Patrick, hij deed het wel. Hij ging van zijn hoofd naar zijn hart.

Vorig jaar november leerde ik Patrick kennen, last van veel pieker gedachten, slecht slapen, oververmoeid, hoge bloeddruk.... Er moest iets veranderen maar #hoedan Wij gingen starten met een 1 op 1 wandelcoachtraject van 8 weken.

Wandel coaching biedt snel deskundige hulp. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur. Stap voor stap werkten wij aan het fysieke, mentale en emotionele herstel om weer in de eigen kracht te komen staan.

Patrick ging met al mijn tools, oefeningen en mails aan de slag, zijn bloeddruk ging naar beneden, cholesterol kregen de normaalwaarden, slapen ging steeds beter en wanneer het niet lukte om te slapen kon hij de geleerde oefeningen zelf toepassen. De piekergedachten kon hij beter reguleren en hij kreeg weer een andere kijk op zichzelf. Hij durfde zich beter uit te spreken tegen zijn werkgever. Echt hele mooie stappen gemaakt. Na deze 8 weken voelde hij zelf dat hij nog een stukje verder wilde en zijn toen aan de slag gegaan met een familieopstelling en dit gaf hem zoveel inzichten en rust dat ik met vertrouwen Patrick los laat.

Hij stuurde mij deze aanbeveling, en daar ben ik ook trots op !

"Elly kan heel goed luisteren naar je problemen, deze analyseren, en jezelf met een oplossing laten komen. Zodat jezelf bewust wordt en hiermee verder kan gaan. Elly stuurt na een coaching sessie een email met alles wat we besproken hebben, zodat je later nog eens terug kan kijken, en hierin staan tevens tips die je ook weer verder helpen. Bij Elly kun je alles kwijt, ze is laagdrempelig en kweekt al snel een goed en veilig gevoel."

Wandelend coachen wat maakt dat uniek:

- Door bewust (mindful) in de natuur te zijn.
- Mindfulness ‘Aandacht schenken aan wat zich voordoet in het heden, zonder erover te oordelen.’
- Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen.

Dankzij tools en oefeningen hem gelukt de beste versie van zichzelf te worden. En helemaal zelf gedaan!

Start jij deze zomer met je nieuwe toekomst !

Juist nu, in de zomer, geef ik een kennismaking met Mindful Walk, familieopstellingen en een mini retraite om inzichten te krijgen in jezelf.

12 augustus Mindful walk van 20.30 tot 22.00 uur https://buff.ly/3J3OS0j
19 augustus Familieopstelling van 09.00 tot 13.00 uur https://buff.ly/3OzCqGA
26 augustus Mini Retraite van 09.00 tot 16.00 uur https://buff.ly/3BiB2Fp

Ben jij er nu klaar voor, om nu, net als Patrick, die volgende stap te maken in je leven en op weg naar de beste versie van jezelf? Ga er voor. Het moment is nu.

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?