Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

2e nieuwsbrief EVBalans

2e nieuwsbrief EVBalans

Gepubliceerd: 19 december 2022
Laatste nieuwsbrief van 2022

Hallo lieve mensen,

Hier al weer de volgende nieuwsbrief nu het einde van het jaar met rasse schrede nadert.

Het einde van het jaar is altijd het moment om het afgelopen jaar te reflecteren en terwijl ik terug kijkt en denkt krijg ik alleen maar een warm hart van blijdschap. Blijdschap van alle mensen die ik afgelopen jaar op mijn pad gekregen hebt en hebt mogen helpen. Ik hoop dat jullie dat ook zo hebben ervaren.

De feestdagen

Ik wens jou
Warmte en liefde
Jezelf mogen zijn in al je Liefde voor jezelf en een ander.
Met  een vleugje humor en veel plezier met een stap een prachtig nieuwjaar in!
Een jaar met minder innerlijke conflicten.
Een jaar met jezelf mogen zijn.
Een jaar levend in het nu
Een jaar met veel liefde
Een jaar met veel gezondheid
Een jaar met vrede

Een jaar met gewoon mogen zijn.

Hieronder even de aandacht voor het programma van januari 2023

 6 januari 2023 Mindful Walk Winterboost

De cursus Bewust Wandelen is een andere naam voor Mindful Walk en heeft maar één doel en dat is jou bewuster te maken tijdens het wandelen.

Niet alleen in beweging zijn, maar ook optimaal genietend van je omgeving en het moment. D.m.v. diverse technieken om bewuster te ademen, in het hier en nu zijn, relaxed en bewust de balans opzoekend.

Uiteindelijk ben je bewust aan het wandelen en ervaar je meer energie. En iet alleen tijdens het wandelen maar ook toepasbaar in het dagelijkse leven.

Op 6 januari 2023 start een nieuwe 5 weekse cursus.

Meer info, klik op de onderstaande link of bel mij even op.

https://www.mindfulrun.nl/locaties/west-betuwe-

11 januari 2023, de 3e  Skip de Winterdip

Wij gaan in de winterperiode iedere maand heerlijk gezond en verfrissend naar buiten. Ga jij dan gezellig met ons mee en onze oefeningen ervaren ?

In deze periode, wanneer het kouder wordt, gaan we steeds meer naar binnen. Terwijl ook in de winterperiode het zo goed is om buiten te zijn en contact te maken met jezelf én de natuur.

Kou is een signaal van ons lichaam waar we niet altijd iets mee hoeven te doen. Buiten zijn in kouder weer zorgt o.a. voor een betere bloedcirculatie, is goed voor je zenuwstelsel, zorgt dat je beter om kunt gaan met stress en versterkt je immuunsysteem.

Voor de komende 3 maanden, gaan wij iedere maand een ochtend samen naar buiten. Wil je o.a. graag leren hoe je mindful kunt wandelen, dan zijn deze vijf Skip de Winterdip ochtenden echt geschikt voor jou. Deze ochtenden zijn geschikt voor iedereen, zowel jong als ouder en als gevorderde of beginnende wandelaar.

Wat gaan we doen?

Iedere maand behandelen we een ander thema. Je verkrijgt kennis en inzicht over jezelf en je lichaam. Dit wisselen we af met gezelligheid en plezier én met oefeningen (waar je warm door blijft). De oefeningen zijn Mindfulness oefeningen, zoals ‘ademhalingsoefeningen’, ‘bewustwording van de zintuigen’, meditatie en ‘verkenning van onze chakra’s’. Daarnaast gaan we Qigong oefeningen doen. Qigong is gebaseerd op een eeuwenoude traditionele Chinese leer en filosofie en wordt ook wel bewegend mediteren genoemd. De oefeningen die we gaan doen zijn simpel en zacht, maar zeer doeltreffend op fysiek, maar ook op mentaal vlak !

Het mooie van deze ochtenden is dat je de opgedane kennis niet alleen tijdens deze ochtenden gaat toepassen, maar dat je deze in je dagelijkse leven ook kunt toepassen. Wil je ook meer energie en minder stress ervaren ? Wil je ook werken aan een gezonder én warmer lichaam ?

Waar?

We bevinden ons in en rondom de Heemtuin te Geldermalsen. Tussendoor hebben we (binnen) theepauze en is er gelegenheid om naar de wc te gaan.

Kosten

Je kunt je inschrijven per ochtend / per thema. De kosten bedragen dan € 25,- per keer incl. BTW en (warme  ) thee. Bij inschrijving in één keer voor alle 3 de keren bedragen de kosten in totaal € 65,-

Wie

Elly Vroegh (EVBalans); Ik coach wandelend en ik ben Mindful Walk instructeur Ik neem je mee van je hoofd naar je hart! Wanneer ik andere mensen kan helpen terug in hun kracht te komen en ze de rust terug in zichzelf gunnen, geniet ik. Voor mij is elke dag weer nieuwe ronde en nieuwe kansen.

Petra Koolen (Ko-Chi Qigong en Coaching); Ik werk als coach en ben Qigong docente. Mijn doel is altijd om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Wat binnen in jou vind je veel rust, geluk en wijsheid. Deze ochtenden neem ik je graag mee in de filosofie van Qigong en de bijbehorende mooie oefeningen en als vanzelf zal ik dat integreren met een stukje coaching.

 

Thema is nog onbekend en volgt later wil je meer info klik op de onderstaande link:

https://fb.me/e/1RGsF4Bik

16 januari 2023 Blue Mind Monday Walk en Talk

Laat je niet gek maken door Blue Monday en wandel die stress eruit.

Vitaliteit en gezondheid is nu in de winter zo belangrijk, liefde voor jezelf .

Maandag 16 januari 2023 wordt de langste en somberste dag van het jaar genoemd. . Buiten is het donker en kil.

Blue Monday is de meest deprimerende dag van het jaar. De verklaring: je bent de winter beu, de dagen lengen, maar daar merk je nog niets van, je bent moe en uit je ritme door de feestdagen, de gezelligheid is weer voorbij en je goede voornemens zijn na twee weken gesneuveld. Maar ik heb goed nieuws: Blue Monday hoeft geen deprimerende dag te zijn. Het kan één van de mooiste dagen van het jaar worden als je deze tips volgt.

Lees de complete informatie hierover op mijn website via de onderstaande link

https://evbalans.nl/nieuwsoverzicht/blue-mind-monday-walk-en-talk

17 januari bij LifeJoy in Tiel Familieopstelling

Zie je ieder jaar weer op tegen de familiepatronen en gewoontes die zichtbaar worden met Kerst en Oud en Nieuw feestjes.

En zou je deze patronen graag eens beter willen begrijpen of ontrafelen misschien?

Een Familieopstelling in combinatie met innerlijk kind werk, stilte, en andere bijzondere momenten kan je daarbij helpen! 17 januari 2023 om 18.45 uur bij LifeJoy in Tiel en onder liefdevolle therapeutische begeleiding en lichaamswerk is dat zeker heel goed mogelijk.

Bevrijdt jezelf van deze problemen, de last van de familiegeschiedenis die op jouw schouders rust.

Ga in 2023 jezelf bevrijden en bevrijdt jouw kinderen.

Wil jij meer weten of kennismaken met mij, schroom niet, ik maak tijd voor je vrij. Het gaat om jou!! Jij bent belangrijk.

 In de onderstaande link op mijn website tref je alle informatie aan maar mis je iets of wil je meer weten schroom niet te bellen:

https://evbalans.nl/nieuwsoverzicht/familieopstelling-14-januari-2023

Dag lieve mensen tot in 2023

liefs,
Elly
🌐www.evbalans.nl
☎️0651293720
📩Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?