Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

2022

2022

Gepubliceerd: 27 december 2022
Wandelend langs het water laat ik het afgelopen jaar 2022 passeren in mijn gedachten, een heel bewogen jaar.

Wandelend langs het water laat ik het afgelopen jaar 2022 passeren in mijn gedachten, een heel bewogen jaar.

Denkend aan alle mooie stappen die ik afgelopen jaar heb mogen maken met mijn bedrijf EVBalans.

Wandelendcoachen op de kaart gezet, niet tegenover elkaar zittend maar naast elkaar lopen en de rust en de metaforen van de natuur te gebruiken.

DISC en drijveren toe mogen voegen aan mijn programma.

Waarom vertoon je bepaald gedrag? Is dit op een goede dag anders dan op een slechte dag? Hoe reageer je op jouw omgeving en hoe reageren anderen op jou? Het gedrag wordt ook wel omschreven als de interactie van een persoon met zijn of haar omgeving. Het gaat dus in deze analyse dus niet om wie je bent, maar om wat je doet.

Diverse mooie Mindful Walk cursussen mogen organiseren. Wil jij ook meer energie en minder stress?Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt wandelen, dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress.

En dan zeker ook niet te vergeten Skip de Winterdip een mooie combinatie van Qigong en Mindful Walk. 2,5 uur buiten samen aan de gang waar een mooie groep vrouwen aan mee doet.

Systemischcoachen en familieopstellingen mogen toevoegen en o wat is het fijn en mooi om mensen inzichten te mogen geven van, de onbewuste dynamiek en patronen zichtbaar te maken. Bijzonder om in een groepsopstelling te zien hoe de energie verandert en de puzzelstukjes op zijn plaats vallen.

En nu bezig met mijn Master systemischcoachen om daar nog meer aan te voegen.

Al deze onder werpen zijn terug te vinden op mijn website:

https://buff.ly/3CmCxzk

Ik ben daar echt trots op en blij mee

Maar het was niet alleen een jaar van alleen maar vreugde, het was ook een jaar met enorm veel pijn en verdriet. Van loslaten, accepteren, hulp vragen en aanvaarden.....

Maar nu ik zo alleen loop en het in alle rust laat passeren kan ik oprecht zeggen: "het is oké zo".

Ik loop door en laat 2022 achter mij en ga verder in 2023.

Graag nodig ik jou uit op het bankje aan het water als jij wel hulp kan gebruiken met stappen zetten om andere keuzes te maken, patronen te doorbreken.

Je moet het zelf doen wanneer jij het anders wilt, het komt niet vanzelf. Ze kloppen niet op je deur, een nieuwe baan hier, geen terugkerende patronen meer, geen onrust, nee je moet zelf de actie ondernemen. Maar goed nieuws, ik kan jou daarmee helpen. Het antwoord zit altijd in jou en het gaat om jou. Wat heb jij nodig om stappen te maken.

Wil jij ook patronen doorbreken en stappen maken?

Een liefdevol 2023

Liefs Elly

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?