Skip to main content

Reviews

Wat anderen zeggen over EVBalans
"Nadat ons destijds 4-jarige dochtertje Dèvyn leukemie kreeg, stond onze wereld op z’n kop.
 
Niet alleen voor ons als ouders, maar ook voor onze zoon Djaivey, die nog maar 5 jaar oud was. Ondanks dat wij ons best deden onze aandacht te verdelen, kreeg Djaivey niet de aandacht die hij nodig had en verdiende. We leefden de eerste 11 maanden van chemo naar chemo en ziekenhuisbezoek naar ziekenhuisbezoek.
 
Djaivey ging daardoor vaak naar familie, waar hij meer dan liefdevol werd opgevangen. Toch ontstond er hierdoor een boosheid bij hem, die wij niet meer de baas konden. Hij werd boos om kleine dingen, maar kon niet uitleggen wat hem zo boos maakte. Wij zaten met onze handen in het haar, want nu het met Dèvyn beter ging, hadden we te maken met een zoon die geen raad wist met zijn (boze) gevoelens.
 
We hebben alle opvoedtechnieken geprobeerd en zijn bij de huisarts geweest voor advies. Toch konden we geen oplossing vinden waar wij een goed gevoel bij hadden en het allerbelangrijkste, waarvan wij dachten dat Djaivey er baat bij zou hebben.
 
Via Facebook zagen we EVBalans en toen hebben we Elly benaderd en uitgelegd wat de situatie was. Ze was heel begripvol en legde duidelijk uit wat ze voor Djaivey zou kunnen betekenen. Wij hoefden er niet lang over na te denken en zijn met 100% vertrouwen het traject met Elly gestart.
 
In het begin vond Djaivey het spannend en wilde hij altijd weten hoelang de sessie nog duurde d.m.v. een wekkertje. Naar mate de sessies vorderen merkten wij een verandering in het gedrag van Djaivey. Hij werd rustiger en als hij getriggerd werd, ging hij rustig en alleen op de trap zitten tot hij zijn boze woorden weer onder controle had. Er werd door hem minder geschreeuwd en minder met deuren geslagen. Aan het einde van het traject keek hij uit naar zijn sessies met Elly, was het wekkertje niet meer nodig en genoot hij van de bakjes fruit.
 
In totaal heeft Djaivey 16 sessies van 1 uur gehad en hebben wij weer een gelukkige en blije Djaivey. Natuurlijk is hij nog steeds wel eens boos en schreeuwt hij, maar nu kan hij veel beter uitleggen wat hem zo boos maakt. Hierdoor kan er een gesprek gestart worden, waardoor we hem beter begrijpen. Wij zijn Elly oprecht heel erg dankbaar en kunnen haar kindercoaching iedereen aanraden. Wij schamen ons niet dat wij deze stap genomen hebben, want het heeft ons als gezin ook sterker gemaakt!"
 
 
 
Tessa van der Lugt