Skip to main content

Cacao ceremonie

Een echte zachte hartopener

Cacaobliss ceremonie

De kracht van cacao en plantmedicijn

CacaoBliss is een een Medicijn wat een samenwerking van meerdere planten is. Hoewel de planten en componenten elk een lange historie in traditioneel sjamanistisch gebruik hebben is de mix die men CacaoBliss noemt iets van de laatste jaren.

 Echt een geweldige nieuwe ontwikkeling dus!

Hoewel elk CacaoBliss recept uniek is kun je er vanuit gaan dat de basis altijd draait om één of meerdere psilocybine-houdende planten, de MAO remmer Caapi, en natuurlijk cacao waar de naam vandaan komt. Aan die basis ingrediënten worden vaak Vele kruiden toegevoegd, denk dan aan planten die speciale locaties in het energieveld stimuleren zoals Bobinsana, medicinale paddenstoelen zoals Reishi of planten die een mannelijk of vrouwelijk karakter ondersteunen. De Cacao Bliss zoals wij hem geven heeft meer dan vijfentwintig ingrediënten.

Het mooie van CacaoBliss zit hem in het zachtaardige karakter. Je kunt op de diepste lagen van je wezen werken maar je voelt je nooit alsof je in een achtbaan zit en keihard aan het werk moet. CacaoBliss doet daarin denken aan een zachte en luchtigere Ayahuasca. Het medicijn kent wel echt zijn eigen specialiteit wat vooral door de Cacao komt, wat bekend staat als een hart opener. Als je denkt “Cacao eet ik vaak zat en er gaat helemaal niets open” dan kan dat kloppen. 

Commerciële cacao en rauwe onbewerkte cacao liggen zo ver van elkaar dat je het haast als andere substanties kunt zien. Los daarvan is het ook zo dat hoewel je een klein chocolaatje eet als je met CacaoBliss aan de gang gaat je merkt dat – dankzij de ondersteunende elementen – het toch echt echt het hart open zet als nooit tevoren.

Psilocybine-paddestoelen hebben een lange geschiedenis van medicinaal gebruik en blijken zeer effectief als een moderne behandeling voor een reeks psychische gezondheidsproblemen zoals; stress, verdriet, depressie, angst, verslaving, negatief zelfbeeld en PTSS.

Ik raad een CacaoBliss ceremonie aan voor mensen die graag met Plant Medicijnen willen werken maar het spannend vinden, voor mensen die diepe trauma’s hebben en niet gelijk met sterkere Medicijnen aan de slag willen, mensen die klachten hebben door een serotonine tekort, depressieve gevoelens, behoefte aan verruiming van jouw bewustzijn, zoeken naar antwoorden op levensvragen, of voor mensen die graag met een zachte en vrouwelijke teacher werken. Laat je overigens niet misleiden, ondanks het zachte karakter van dit Medicijn heb ik indrukwekkende genezing meegemaakt. Ook qua inzichten doet Cacao Bliss niet onder voor sterkere Medicijnen. 

Daarnaast verzorg ik ook maandelijks ook Emotional Release Workshops waar ik op zowel lichaamsgericht (BRTT®) als met Breathwork (TRB®) diepe lagen mogen bereiken. (zonder plantmedicijn)

Ceremonie of individueel?

Naast een ceremonie in groepsverband is het ook mogelijk om een 1-op-1 ceremonie, psilocybine therapie of begeleid microdoseringstraject onder begeleiding te ondergaan. 

Kenmerken van de Cacaobliss

 • liefdevol en vrouwelijk

 • Een echte hart-opener!

 • Door Caapi heeft het Medicijn overlappen met Ayahuasca en is diepe genezing mogelijk

 • Kan ondanks de zachtheid enorm diepe lagen bereiken

 • Perfecte introductie tot Plant Medicijnen

Familieopstellingen bij EVBalans

Wat is jou systeem?

Als mens ben jij een systeem, geboren uit vader en moeder dat ook een systeem vormt, wel of niet met broers en zussen. Of werkend in een team of organisatie die ook een systeem is! We bevinden ons continu in één of meerdere systemen die elk hun eigen dynamiek hebben en waar we telkens een verschillende energie kunnen ervaren. Door als vraagsteller of representant deel te nemen aan familieopstellingen wordt je onderdeel van het aanwezige systeem. 

Wat is het wetende veld.

De verklaring voor deze 'competentie om te voelen' wordt toegekend aan het 'wetende veld'. In natuurkundige kringen wordt deze ook wel benoemd als 'universele, 'kosmische energie', morfogenetisch, of 'morfische velden' zoals Rupert Sheldrake deze noemt. 

Hierdoor krijg je als deelnemer diepe inzichten in het 'waarom' en 'waardoor' bepaald gedrag, patronen of blokkades zich in jou manifesteren. 

Je zoekt wellicht als eerste naar 'hoe?' je van problemen af kunt komen die je ervaart. De werkelijke vraag die we onszelf daarbij mogen stellen is 'waarom heb ik dit probleem?' In dat geval laat je zien dat je eigen verantwoordelijkheid wilt nemen voor datgene dat je vasthoudt of blokkeert. 

Wat blokkeert jou?

Rationeel wil elk mens vanuit het 'denken' bij voorkeur pragmatische oplossingen horen voor datgene dat je ervaart als blokkade of ziekte. Daarom consulteren we artsen, therapeuten, coaches, volgen we trainingen of huren adviseurs in om ons de weg te wijzen. In veel gevallen zijn deze niet in staat om de oorzaak van problemen, vraagstukken of ziekten werkelijk op te lossen. Dat kun je alleen zelf! Professionele hulp of medicatie kan jou te allen tijde alleen maar ondersteunen om je zelf-genezend-vermogen aan te spreken. De snelste en meest indringende wijze om diepe inzichten te verkrijgen is naast vormen van hypnose; het doen, ervaren en ondergaan van familieopstellingen. 

Helen in een groepsopstelling?

Het is verbindend en helend om met een groep opstellingen te doen. Niet alleen je eigen patronen worden helder, maar er wordt ook zichtbaar dat dit universele patronen zijn die voor veel andere mensen thema’s zijn om uit te werken waardoor het bewustzijn groeit.  Je voelt dat je niet alleen staat maar dat je onderdeel bent van iets groters. 

"Samen delen is letterlijk samen helen"

Individuele live opstelling

Individuele live opstelling met vloerankers/ poppetjes

 •  intake
 • opstelling met vloerankers
 • nazorg

Kosten: € 137,50

Individueel coaching traject

Omvat intakegesprek met 3 coach gesprekken van 1,5 uur met een opstelling.

 • 1 intakegesprek
 • 2 opstellingen
 • Nagesprek

Kosten: € 450,-

Online opstelling

Online opstelling met poppetjes van een uur

 • voorgesprek
 • onlineopstelling

Kosten € 75,00


Aanmelden voor een groepsopstelling?

Jouw investering life opstelling 4 uur
Vraagsteller €125,-
Representant € 35-
Inclusief koffie, thee, water

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Vergoed door zorgverzekeraar
Kosten voor familieopstellingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraar uit de Alternatieve middelen, voor meer informatie verwijs ik je graag naar je eigen zorg verzekeraar.

Betalingsvoorwaarden
Annuleren, verzetten of vergeten van een sessie kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur vóór de gemaakte afspraak. Daarna zal de gehele sessie in rekening worden gebracht