Skip to main content

Walk & Talk

Ben jij er klaar voor?

You time Walk & Talk

Ben jij na een lange ochtend achter je beeldscherm of zo'n ochtend waar je thuis online in je eentje hebt zitten vergaderen, ook toe aan een fijne Walk & Talk Lunch? Lekker naar buiten om daar een frisse neus te halen en je werk even los te laten. Even uit je hoofd, van denken naar doen. De deadlines, taken, projecten en andere opdrachten waar je aan moet werken, laten voor wat die zijn… Even alles loslaten. Ga dan samen met je collega’s of team met mij mee voor een fijne wandeling, bewust van je hoofd naar je hart! Samen werken aan een onderlinge verbinding om daarna weer fris, fruitig én met focus aan de slag te gaan.

Wil jij ook meer energie en minder stress?

Wil je graag leren hoe je kunt wandelen door de focus te verleggen van wat je denkt naar wat je voelt, dan is deze Walk & Talk geschikt voor jou. De Walk & Talk is geschikt voor iedereen die merkt dat hij/zij te veel in hun hoofd zit, te veel denkt in plaats van voelt. Hierbij kan iedereen meedoen, ook wanneer je niet gewend bent veel te wandelen, wij staan ook regelmatig stil om jou bewust te maken van wat jij ervaart, wat jij voelt! Bewust worden van je ademhaling en jou denken, komt heel veel aanbod tijdens deze Walk & Talk.

Maar onthoud altijd "HET ZIJN JOU GEDACHTEN, ZIJN ZE WAAR?".

Mindfulrun4kids

Mindfulness voor kinderen, een veelgehoorde term en terecht: want hoe welkom is het dat kinderen kwaliteiten als verdraagzaamheid, aandacht, geduld, concentratie en vriendelijkheid ontwikkelen? 

Ook is bewegen goed voor de gezondheid en de ontwikkeling van een kind. Kinderen houden van klimmen, rennen en ontdekken.

Waarom

Mindful Run 4 Kids workshops staan voor de combinatie van mindfulness en bewegen.  Met als resultaat: betere focus, meer positieve energie, meer bewustzijn, betere prestaties (ook op school) en meer ontspanning.

Mindful Run 4 Kids ‘Een 4-weekse Actief-, Beweeg- en Mind programma pm het hoofd leeg te maken maar waar fun een grote rol in speelt

 

Walk & Talk?

Die vragen krijg ik regelmatig en van alle mensen die ik het afgelopen jaar hierin hebt meegenomen krijg ik altijd volmondig terug: NEE 

Het is verre van zweverig en voor iedereen! Werken aan een gezond leefpatroon, letten op je ademhaling en die altijd weten toe te passen ook als je niet aan het wandelen bent.

Leven van je hoofd naar je hart, volg maar je hart want dat klopt!


Voor wie?

De losse wandelingen zijn geschiktt voor iedere wandelaar. Het is een unieke combinatie van wandelen, voelen, mindfulness, en ademhalingstechnieken.

Je leert hierbij op een hele leuke technieken die jou meer in het hier en nu brengen, beter naar je gevoel te luisteren en hoe een goede ademhaling tot meer energie leidt.  En het mooie van dit allemaal is je kan het zo toepassen in je dagelijkse leven is dat je dat niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.


Losse wandelingen!

Deze langere wandelingen gemiddeld 2 tot 3 uur, heeft als doel om jou beter te laten ademen, waarbij je meer uit je hoofd en in je lichaam komt, met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE"!

Het brengt je meer in verbinding met jezelf en je gaat ervaren wat de kracht van de natuur en de werking van het buiten zijn jou oplevert.

Door bewust aan te gang te gaan met je ademhaling, van denken naar voelen en mindfulness zul je ervaren dat je minder stress krijgt en meer energie.


Het resultaat van een you en me Walk & Talk

Meer energie
Andere manier van ademhalen
Minder stress
Van denken naar voelen
Van je hoofd naar je hart