Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

Wandcoaching

Wandcoaching

Gepubliceerd: 21 maart 2022
Wat een heerlijk weer is het toch, voor ik een wandelcoachsessie begon eerst even heerlijk zelf een rondje wezen rennen. Zorgen voor mijn eigen mentale en fysieke welzijn.

Steeds vaker merk ik dat clienten forse fysieke klachten ervaren diet veroorzaakt worden door stress, onrust en angst.

Je moet dan denken aan hoofdpijn, vermoeidheidsklachten, darmproblemen en rugpijn. Helaas hebben deze al allerlei trajecten in het ziekenhuis doorlopen zonder het gewenste resultaat. Daar is deze mensen verteld dat het chronisch is en dat ze er mee moeten leren leven omdat er geen lichamelijke aanwijsbare aandoeningen zijn gevonden.

Ik probeer steeds meer de samenwerking te zoeken met de huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, ziekenhuizen, ggd, welzijn om zo samen om een passende manier van uit een #positieve gezondheid deze mensen te kunnen helpen. Samen kun je zoveel meer #samensterk.

Een combinatie van de wetenschapelijk medische wereld en de alternatieve geneeswijze is zo belangrijk. We kunnen niet zonder elkaar.

Gelukkig krijg ik steeds meer doorverwijzingen vanuit huisartsen, fysiotherspeuten en vanuit de geestelijke gezondheid en andersom verwijs ik mensen die ik niet kan helpen naar hun door.

Goede zorg is samenwerken, samen sterker!

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?

CRKBO register - EV Balans

Herman Kuijkstraat 15-22
4191 AH Geldermalsen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 51293720