Mindfulrun 4 Kids

Doe jij ook mee?
EVBalans | MIndfulrun 4 Kids

Mindful Run 4 Kids

Wanneer we kinderen leren omgaan met hun emoties van vandaag, geven we ze de vaardigheden die ze nodig hebben om in de toekomst gelukkige, gezonde volwassenen te zijn.
 
Hoe prettig zal het zijn als kinderen op een leuke en vooral ontspannen manier kunnen kennismaken met de 7 pijlers van Mindfulness. Dat kinderen de kwaliteiten als verdraagzaamheid, aandacht, geduld, concentratie en vriendelijkheid ontwikkelen? En dat ze deze pijlers praktisch kunnen toepassen in hun eigen leven.

Ik ben super gepassioneerd over de mentale en de fysieke gezondheid van kinderen en tieners. Mijn wens is dan ook dat ze veilig kunnen opgroeien, dat ze verbinding maken en onvoorwaardelijke liefde voelen en dat ze zich geaccepteerd voelen in deze wereld door middel van bewegen.

Voordelen

Kinderen kunnen beter omgaan met de verschillende omstandigheden in hun leven.

Daarnaast vergroten kinderen hiermee hun aanwezigheid in het hier en nu, waardoor ze veel meer kwaliteit, concentratie en liefde naar hun taakjes en naar hun vriendjes kunnen brengen.


Mijn missie

Mijn missie is om de emotionele intelligentie van kinderen te koesteren en mensen die werken met deze kinderen de vaardigheden en technieken  van Mindful Run 4 kids te geven die ze nodig hebben om deze kinderen gelukkiger te maken en meer in balans te laten komen.


Opbouwen

Ik laat kinderen zien dat je met de vaardigheden en technieken van Mindful Run 4 kids aan een veerkrachtig, kalm en rustig kind bouwt.  

Ik leer hoe ze hun emoties kunnen uiten en beheren, zodat ze hun beste zelf kunnen zijn.


Het resultaat van Mindful Run 4 Kids

Meer veerkracht
Leren en beheren van emoties
Bouwen aan rust

BTW nummer NL003639169B87
KVK 62594206 (vrijgesteld van BTW)